Domain regisztráció lépésről-lépésre


Domain regisztráció lépésről-lépésre

  1. lépésrol lepesreLétrehoz egy felhasználói fiókot a newhosting.hu weboldalon.
  2. Belépés után a domain névet online megrendeli rendszerünkben.
  3. Befizeti a domain regisztrációs díjat.
  4. A domain regisztrációs díjnak beérkezését követően a regisztrációt jóváhagyjuk.
    1. A jóváhagyással kapcsolatosan emailben értesítést küldünk a számlafizetői fiók regisztrációjakor megadott email címre.2. A regisztráció megerősítéshez be kell jelenetkezni a newhosting.hu oldalra.3. .hu domain regisztráció esetén, a bejelentkezést követően egy felugró ablakban megjelenik egy domain regisztrációs meghatalmazás, amelyet ki kel nyomtatni, aláírni és feltölteni, hogy a regisztráció teljes legyen.

A befizetés a newhosting.hu rendszerében az alábbi módn történhet:

  • Banki átutalás (1-2 nap): Az átutalás bármilyen bankszámlaszámláról érkezhet (nem csak a megrendelő bankszámlaszámáról). Fontos, hogy az átutalás közlemény rovatában a díjbekérőn szereplő tranzakció azonosítót tüntesse fel.
  • Banki készpénzes befizetés (1-2 nap) Fontos, hogy az átutalás közlemény rovatában a díjbekérőn szereplő tranzakció azonosítót tüntesse fel.

A domain elkészültéről e-mailben értesítjük, a befizetésről elkészítjük elektronikus számláját, melyet bejelentkezés után bármikor le tud tölteni. Minden új domain regisztráció az elbírálás után “Feltételesen bejegyezve” státuszba kerül 8 napra. A domain név ekkor már technikailag használható. Ekkor 8 napig a domain.hu -n elérhető publikus listára kerül fel a domain név.. Ha a 8 nap alatt senki nem támadja meg TT eljárás keretében a regisztrációt, akkor a domain név véglegesen delegálásra kerül, bejegyzetté válik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.